Hirdetés

Spider-Man - még több infó derült ki a játékról

|

További fontos részleteket osztott meg az Insomniac Games a Pókember játékáról, érintve Peter Parkert és Miles Moralest is.

Hirdetés

A Game Informer tartalmas előzetest közölt legújabb számában az Insomniac Games következő játékáról, a PlayStation 4-exkluzív Spider-Manről, amelyről a közelmúltban már több részletet is megosztottak. 

Hirdetés

A magazin a játék fejlesztőivel is készített interjút, amelyből többek között tisztázódott az, amit sokan kérdezgetnek tőlük Twitteren: hogy a Spider-Man egyértelműen Peter Parker története lesz, Miles Moralest nem fogjuk látni jelmezben - mesélte a kreatív rendező, Bryan Intihar. Persze Parkert itt is meg fogja csípni az a bizonyos pók, de nem szerettek volna túlságosan belemenni az eredettörténetébe, hiszen mindenki tudja, hogyan vált Pókember azzá, aki - utalva ezzel a tavalyi Pókember: Hazatérés filmre. Persze a klasszikus Pókembert és Peter Parkert kapjuk meg, akit mindannyian jól ismerünk, aki a felnőtté válás küszöbén áll és sok dolog foglalkoztatja (a tanulmányait nyögi, próbálja építeni a karrierjét, anyagi gondjai vannak) mégis a saját módjukon fogják bemutatni és arra törekednek, hogy a legikonikusabb Pókember sztorit készítsék el, ami csak tőlük telik. 

Az Insomniac írója, Jon Paquette is alátámasztotta ezt, miszerint a fő céljuk az volt, hogy mind Póki, mind Peter új útvonalat járjanak be ahelyett, hogy csakis ismerős terepen lépkednének. Persze nem kell aggódnunk: a hálószövögető nem felejt el szellemesnek lenni, minden eddiginél több humoros egysorosra számíthatunk tőle, ám ez nem jelenti azt, hogy fajsúlyosabb lenne a jelenléte, mint Parkeré: igyekeztek megtalálni az egyensúlyt a kettő között.

A Spider-Man szeptember 7-én jön, kizárólag PS4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)