Hirdetés

S.O.N - bizarr trailert kapott a PS4-exkluzív horror

|

A videóból ugyan nem derül ki túl sok részlet, de úgy tűnik, elég hátborzongató lesz a játék.

Hirdetés

Az elmúlt évek során bizony nem szenvedtünk hiányt horrorjátékokban, és a Sony konzoljára is megjelent egy-két ütős alkotás. Most azonban itt egy újabb cím, ami csak PlayStation 4-re érkezik, és a jelek szerint egészen ijesztő kalandban lehet majd részünk.

Hirdetés

Megérkezett a legelső gameplay trailer a RedG Studios S.O.N nevű alkotásához, ami egy túlélős horror lesz. A játékos Robert Aldersont irányítja, akinek elveszett a fia egy erdőben, úgyhogy értelemszerűen elindul megkeresni őt, azonban úgy tűnik, elég sok borzalom vár majd rá útja során.

A játék egyébként PlayStation 4-exkluzív lesz, de ezen felül nem igazán tudtunk meg túl sok mindent a projektről. Viszont érkezett egy kedvcsináló videó, ami egész jól bemutatja a hangulatot.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)