Hirdetés

Sokkal jobban rajtolt az XDefiant, mint azt bárki várta

|

A Ubisoft lövöldéje akkora lendületet vett, hogy még az Apex Legends számait is lekörözte.

Hirdetés

Nevethetünk annyit a címén, amennyit csak akarunk, de az XDefiant fittyet hányt az ilyesmire. A Ubisoft ingyenesen játszható "Call of Dutyját" már 3 millió egyedi felhasználó próbálta ki, és ebből az első millió rögvest az indulás utáni két és fél órában összejött. Ennek fényében nem meglepő, hogy a meccskereső rendszer teljesen összeomlott a roham alatt.

Hogy tudjátok mihez viszonyítani ezt az adatot: az Apex Legends rajtja legendás az iparban. A Respawn 2019-ben nyolc óra alatt hozta össze az első milliót. Az XDefiantnek ehhez három sem kellett.

Hirdetés

Az Insider Gaming jelentéséből érkeztek a számok, melyek szerint május 23-án (minden platformot egybevéve) 300 000 lövész rohangált egyszerre a szervereken. Alig 48 óra alatt 300 000 egyidejű résztvevő és 3 000 000 egyedi látogató lenyűgöző kezdésnek számít. Így aztán nem is akkor meglepetés, hogy az XDefiant lett az 1 millió egyedi játékost a leggyorsabban összeszedő játéka a Ubisoftnak.

A francia óriás rengeteg szolgáltatásalapú játékkal próbálkozott az elmúlt évtizedben. Sokszor elbaltázta a kezdést, de később igyekezett ráncba szedni szedni a félresikerült produkciókat. Az XDefiant viszont látszólag most felborítja ezt a sémát.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)