Hirdetés

Sok hely kell a Forza Horizon 5-nek, kezdhetünk takarítani

|

Kicsivel több mint két hetünk van, amíg beparkol a Horizon 5, ennyi idő elég lehet arra, hogy rendet rakunk az Xbox vagy a PC adattárolóján.

Hirdetés

Persze a PC-s gépigények fényében nem annyira meglepő a dolog, de mégis csak jó tudni, hogy Xboxon is több mint 100 GB szabad helyre lesz szüksége a Forza Horizon 5-nek. Akár Xbox Series X vagy S van otthon, mindkettő esetében 103 GB-nyi terület kell majd a játéknak, míg Xbox One-on 116 GB-ot kell felszabadítanunk.

A különbség elvileg abból fakad, hogy az új generációs gépek SSD-alapú tárolásához könnyebben tudták optimalizálni a szükséges adatmennyiséget.

Hirdetés

Akárhogy is, érdemes lesz letakarítani mindent, amivel nem terveztek játszani a közeljövőben, pláne mivel a Forza játékokhoz rengeteg DLC és frissítés is szokott érkezni. Az a 103 GB hamar meg fog nőni, és PC-n sem lesz feltétlenül elég a hardverkövetelmények között felsorolt 110 GB, legalábbis nem hosszú távon.

Szerencsére még bőven van időnk rendezkedni, mivel a Forza Horizon 5 2021. november 9-én fog befutni PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)