Hirdetés

Soha nem használták annyian a Steamet, mint az elmúlt hétvégén

|

Új rekord született, miközben a Valve pénzesőben fürdőzött.

Hirdetés

Nem igazán van olyan nap, amikor kifejezetten üres a Steam, de olyan ritkán fordul elő, hogy 30 millió felhasználó egyszerre van jelen a platformon: egészen pontosan eddig egyszer, tegnap délután történt meg ez.

Nagyjából 2 óra körül pontosan 30 032 005 Steam felhasználó volt aktív, ami egy jelentős rekordnak számít a PC-s videojátékozás központjában.

Hirdetés

A legutóbbi rekordot 2022. márciusában sikerült beállítani, amikor 29 986 681 érdeklődő játszott, böngészett, vagy vásárolgatott a Valve platformján. Annyira nem meglepő, hogy ezt a számot pont most sikerült megdönteni, hiszen március környékén az időjárás javulni szokott, így onnantól csökken a PC gaming iránti érdeklődés, míg október végén már elkezdenek sokasodni a hideg napok, és ezzel együtt kezdenek bemelegedni a gamer masinák.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)