Hirdetés

SLI 2 - Végy három videókártyát...

|

Az NVIDIA már javában tervezi SLI 2-es rendszerének hadrendbe állítását, a kérdés csak az, hogy lesz-e elég "katona"?

Hirdetés

A interneten terjengő információk szerint az NVIDIA indítani készül SLI rendszerének következő generációját, a találó elnevezésű SLI 2-t. Az új megoldás természetesen gyorsabb lesz mint a régi SLI, feltéve ha a három rendelkezésre álló kártyából kettővel a grafikát számoltatjuk, egy pedig PhysX-módra a fizikát számolja. 

 

sli_logo-full_1.jpg
nvidia_logo2_2.jpg

 

 

Sallangmentesen úgy is fogalmazhatunk, hogy az SLI 2 = SLI + PhysX, aminek egyik alapkövetelménye a már említett három darab 8000-es széria vagy a fölötti videókártya, a másik pedig egy három PCIe slottal felvértezett alaplap. Az SLI 2 tehát egy "egyszerű" driver-frissítésnek ígérkezik, mely képes lesz profin összehangolni akár három GeForce videókártya munkáját. A bevezetőben pedig némi iróniával azon felhasználók számára céloztam, akik belevágnak egy három VGA-s konfig összeállításába.  Várjuk a fejleményeket!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)