Hirdetés

Simán megkerülte a Twitch irányelveit az OnlyFans modell topless adása, ami azóta vírusként terjed

|

Tele van vele a közösségi média, a Twitch egyelőre hallgat.

Hirdetés

Azt hittük, hogy a hot tub meta és a műanyagfül nyalogatós ASMR meta után már tényleg nem tud az ember semmin sem meglepődni, ha átpörgeti a Twitchen épp legnépszerűbb tartalmakat, de nemrég megint sikerült szintet lépnie a platformnak. December 8-án ugyanis az OnlyFansen Morgpie néven futó modell simán lenyomott egy élő adást úgy, hogy végig félmeztelen volt.

Igen, gyakorlatilag egy topless livestreamről van szó, melyben a kamera pont úgy lett beállítva, hogy még ne mutasson "kritikus" részleteket, de azért teljesen egyértelmű így is, hogy a hölgyön nincs fürdőruha vagy bármilyen más felső.

Hirdetés

Nagyon úgy fest, hogy ezzel a végtelenül egyszerű trükkel (magyarul azzal, hogy pont a megfelelő helyen van elvágva a kép) simán ki lehet játszani a Twitch irányelveit, ennek pedig érthető módon nagyon sokan nem örülnek, a közösségi médiát egyből el is árasztották a felháborodó tartalomgyártók véleményei.

Egyébként nem Morgpie az egyetlen streamer, aki belefogott a topless adások készítésébe, csak most épp ő került reflektorfénybe. A Twitch hivatalos irányelvei egészen pontosan úgy szólnak, hogy  "szabadon hagyott mellbimbóval rendelkező melleket" tilos megmutatni, és tény, hogy ezt a határt nem lépte át se Morgpie, se a többi videós. Mindenesetre talán érdemes lenne átgondolni a szabályozást, és azt, hogy minek van helye ezen a platformon és minek nem.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)