Hirdetés

Shogun 2: Total War - Az első részletek

|

Hivatalosan még minidg nem létezik, ám egyre több infó derül ki az új Total War játékról.

Hirdetés

Valószínűleg az E3-ig várnunk kell a hivatalos Shogun 2 bejelentésre, de a török megbeszélés után egy fact sheet is előkerült, amiből elég sok dolog kiderül.

Elsőként talán érdemes megemlíteni, hogy a Shogun 2-ben lesz tengeri harc is, bár ez az Empire után már nem túl nagy meglepetés. A fejlesztett MI persze alap, ám újdonság, hogy fő karakterünk immár fejlődik, és részt vesz a csatákban is. Teljes egyjátékos, és multiplayer kampány vár a jövendőbeli hódítókra. Aki csak egy gyors csihi-puhira vágyik, azt is lehet kérem: egyszerre akár nyolcan eshetnek egymásnak a csatamezőn. A harcmezők egyébként soha nem látott részletességgel lesznek ábrázolva. Az épületekben megbújt íjászokra például rágyújthatjuk a házat, és az ostrom sem a megszokott lesz. Ezentúl egy kastély elfoglalása igazán epikus, többlépcsős hadművelet lesz. A nagytérkép is nagygenerálon esik át természetesen, minden eddiginél egyszerűbben igazgathatjuk majd birodalmunkat. S hogy minderre mennyit kell várni? Nos, elméletben a Shogun 2: Total War jövőre meg is érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)