Hirdetés

Shadow Warrior 2 - az új videóban sem virágot szedünk

|

Újabb 12 percnyi Shadow Warrior 2 játékmenet futott be, melyben egy egészen új területtel ismerkedhetünk meg, ahol érdekes ellenfelek és fegyverek is akadnak.

Hirdetés

A Devolver Digital rendkívül szimpatikus módon egyáltalán nem rejtegeti a Shadow Warrior 2-t a rajongók árgus szemei elől, így méretes darabokban landolnak a gameplay videók a játékról. Ma egy újabb adagot kaptunk, amit szintén nem érdemes kihagyni.

A mostani 12 percnyi hentelés legfontosabb újdonsága az a terület, ahol egy portálon átugorva találja magát Lo Wang, és az egész egy kicsit Blood Dragonös hangulatot áraszt magából. A világító fákkal tűzdelt helyszínt futurisztikus ellenfelek is színesítik, de a legfontosabb talán az, hogy új arzenált is kapunk. A szintén sci-fibe illő fegyverek között egy új gránátvető, gépfegyver és egy lánckard is akad, amivel elég durván onthatjuk aktuális ellenfeleink neonszínekben pompázó vérét. Bizony, a Shadow Warrior 2 egy kicsivel sem lett komolyabb.

Ti várjátok már az október közepi megjelenést?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)