Hirdetés

Shadow Tactics: Blades of the Shogun - dobozosan is megjelenik

|

Jó hír azoknak a konzolos játékosoknak, akik a mai napig ragaszkodnak a lemezes változatokhoz: a lopakodós játék hamarosan felkerül a boltok polcaira is.

Hirdetés

A Shadow Tactics egy már-már elfeledett műfaj legújabb képviselője, amely a kritikusok és a rajongók szemében is elképesztően jól szerepelt. Ennek köszönhetően a Tropico sorozatot megjelentető Kalypso Media is beállt a csapat mögé, aminek most örülhetnek a konzolos játékosok.

A Shadow Tactics egyébként is megjelent volna Xbox One-on és PS4-en, a kiadó támogatásának köszönhetően azonban hamarosan lemezes formában is lecsaphattok majd a Commandost idéző játékra. Pontos megjelenési dátum egyelőre nincs, a Mimimi Productions jelenleg is keményen dolgozik a konzolos változaton, ami remélhetőleg már tényleg nincs messze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)