Hirdetés

Shadow of the Tomb Raider - így néz ki a játék legnagyobb városa

|

Lara Croft következő kalandja sem lesz egy klasszikus értelemben vett nyílt világú cucc, de ettől még hatalmas tereket járhatunk majd be.

Hirdetés

Paititi lesz a Shadow of the Tomb Raider egyik legnagyobb helyszíne. A rejtve maradt Latin Amerikai várost elkerülte a modern társadalom minden vívmánya, és tele van segítségre szoruló NPC-kkel.

Hirdetés

Érdemes lesz bejárni a hatalmas zónát és beszélgetni mindenkivel, akivel csak tudunk. Így nyithatunk majd meg bizonyos mellékküldetéseket és ismerhetünk meg apróbb részleteket a játék történetéről. Egy kis kérdezősködéssel még kereskedelmi lehetőségeket is megnyithatunk majd.

A Shadow of the Tomb Raider megjelenése 2018. szeptember 14-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)