Hirdetés

Serious Sam 3 - Az első 12 perc

|

Duke Nukem legsikeresebb klónja ugyanolyan tökös, ugyanolyan kemény az ökle, ugyanolyan fárasztó poénokat nyomat. Íme egy kis ízelítő a PC hőskorából.

Hirdetés

Pokolian sokáig tartott, de a Croteam végre befejezte, és a Developer Digital gondozásában ki is adta a Serious Sam 3: BFE PC-változatát Steamen. A játék ritkaságszámba menő jellemvonása, hogy asztali rendszereken is 16 fős online kooperatív, valamint 2-4 fős offline kooperatív játékmódot is tartogat számunkra, utóbbit osztott képernyőn.



Az Serious Sam 3: BFE első 12 perce tökéletesen alkalmas arra, hogy a veterán rajongók eldönthessék, átjön-e az a bizonyos Serius Sam érzés, vagy sem. A pályák mindenesetre ezúttal is gigantikusak, az ellenfelek sokan vannak, és közülük többel találkozhattunk már korábban is. További szószaporítás helyett fogadjátok szeretettel a videót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)