Hirdetés

Nem érzed elég nehéznek a Sekirót? Akkor cserélj minden ellenfelet a főbossra!

|

Talán még a legügyesebb játékosok is besokallnának, ha minden sarkon ugyanaz a kőkemény ellenlábas fogadná őket.

Hirdetés

Kihívásokkal teli, ám egyben roppant szórakoztató kaland lett a 2019-es Sekiro: Shadows Die Twice. Tekintve, hogy a From Software műhelyéből került ki, számos izzasztó bossharcban lehetett részünk, ám egy modot használva most valaki olyasmit művelt, ami a csillagos egekbe repíti a játék nehézségi szintjét.

Hirdetés

A játék végén Sekirónak Isshinnel kell megküzdenie, ami már önmagában is elég komoly kihívás lehet a játékosok számára, hiszen mégiscsak a főbossról van szó. Ezért igazából bele sem merünk gondolni abba, mi volna, ha mindenhol a legendás kardforgatóba botlanánk a kaland során. Egy rajongó viszont megtette ezt helyettünk, és valami egészen kegyetlen dolgot alkotott meg. Nem tudjuk, milyen őrültség vezérelhette, de a Sekiro Enemy and Item Randomizer modot használva tulajdonképpen lecserélte a játék összes ellenségét Isshinre.

Kaptunk egy hosszú bemutatót is, ami alapján kijelenthető, hogy bizony meglehetősen bizarr érzés, ha mindenhol a főboss várja a játékost.

Szóval ha valami friss kihívásra vágynátok, akkor innen letölthetitek a modot, majd kipróbálhatjátok, ti hogyan boldogultak a seregnyi Isshin ellen. Sok sikert!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)