Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice - rengeteg gameplay érkezett

|

A megjelenés közeledtével egyre többen pillanthatnak bele a Dark Souls alkotóinak új játékba, ezekből kaptunk most egy ízelítőt.

Hirdetés

Amíg Paca a Days Gone-t próbálgatta, mások a FromSoftware márciusban megjelenő játékában, a Sekiro: Shadows Die Twice-ban töltöttek vissza újra és újra.

Hirdetés

Ennek köszönhetően most egy csomó videóból ismerkedhetünk meg közelebbről a minden eddiginél dinamikusabb harcrendszerrel. Ránézésre a Sekiro semmivel sem lesz könnyebb, mint a csapat eddigi játékai, úgyhogy már előre rettegek, hogyan fogom én streamben legalább a tutorial bosst megölni.

A megjelenés közeledtével várhatóan rengeteg dolog kiderül még a játékkal kapcsolatban, igyekszünk mindenről azonnal beszámolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)