Hirdetés

Sekiro: Shadows Die Twice tesztek - az év legjobbja is lehet

|

Nagyon pozitívak a From Software új játékának első értékelései.

Hirdetés

Úgy tudtuk, az Activision nem küldi majd ki a Sekiro: Shadows Die Twice sajtópéldányait a megjelenés előtt, de úgy tűnik, a kiadó változtatott a tervein.

Hirdetés

Ma lejárt az embargó, így megérkeztek az első külföldi értékelések. A játék PS4-es változata 10 pontszám után 90 ponton áll Metacritic-en, az Xbox One-os 6 értékelést követően 92-n, a PC-snél pedig még nincs átlag. Idén nem volt még olyan játék, amit ennyire egyöntetűen dícsért a szakma. A harc sokak szerint kemény, de igazságos, a területek izgalmasak, a lopakodás is jól működik, és a látvány is szép. 

Íme a nagyobb oldalak pontjai:

IGN US - 9.5
Game Informer - 9.0
Gamespot - 9
Press Start - 9
Attack of the Fanboy - 4.5/5

Sokan még várnak a végső ítélettel. Hozzánk tényleg csak holnap érkezik meg a tesztpéldány, de igyekszünk majd minél hamarabb elmélyülni a játékban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)