Hirdetés

Hamarosan Steamen is megjelenik a Sea of Thieves

|

Nemsokára legálisan kalózkodhatunk a Valve rendszerében.

Hirdetés

A Rare igyekszik gondoskodni róla, hogy a Sea of Thieves több mint 10 millió játékosa mindig kapjon valami újdonságot, a legutóbbi frissítés például robbanó ládákat hozott magával. Ezúttal viszont nem egy játékelem, hanem maga a hír durran nagyot, hiszen hosszú várakozás után már látni a horizonton a Valve digitális áruházának vitorláit. 

Hirdetés

Felbukkant ugyanis rajta a Sea of Thieves adatlapja, rajta leírással és gépigénnyel, valamint egy bejegyzéssel a fejlesztőktől, amiből kiderül, hogy hamarosan ezen a felületen is elrajtol a játék. A bejelentés szerint támogatni fogják a cross-play funkciót is, így a játékosok együtt szórakozhatnak majd, akár a Microsoft áruházából szerzik be a kalózmókát, akár a Steamről. 

Az egyelőre rejtély, hogy a Sea of Thieves megjelenés mikor várható Steamen, de már kívánságlistára lehet rakni és azt ígérték a készítők, hogy hamarosan a dátumot is elárulják nekünk. Ti örültök ennek, vagy hidegen hagy a tengeri kalandozás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)