Hirdetés

Sea of Thieves - a fejlesztők vagy a játékosok jobb kalózok?

|

A Rare csapata ismét kontrollert ragadott, hogy megmutassa nekünk készülő játékát. A legújabb videóban egy összecsapást láthatunk a fejlesztők és a játékosok között.

Hirdetés

Az eddigi videók és bejelentések alapján remek co-op mókának ígérkezik a Sea of Thieves. Láthattuk már, hogy mindenkinek meg lesz a szerepe a hajón, illetve hogy nem kell egyből fegyvert ragadni, ha idegenekkel találkozunk.

A legújabb játékmenet videóban ismét a fejlesztők kalandjait kísérhetjük figyelemmel. A videó akkor kezd érdekessé válni, amikor a horizonton megjelenik egy játékosok által irányított hajó. Valószínűleg a fejlesztők is egy kis akcióra vágytak már, így az előző videóhoz képest most a harcon van a hangsúly. Remek látni, ahogy a kapitány koordinálja a többieket, osztogatja a feladatokat, mindenki végzi a dolgát, szóval kiváló co-op játéknak tűnik a Sea of Thieves. A csata mellett kiemelendő a képi világ is, hiszen a háttérben látható naplemente valami zseniális. 

A Sea of Thieves  2017. első negyedévében érkezik PC és Xbox One platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)