Hirdetés

Scratch vs DJ Hero - kontrollerek harca

|

Tegnap megnézhettük, mivel toljuk majd a DJ Hero-t, ma bemutatkozik a Scratch kontrollere is.

Hirdetés

Az Activision által piacra dobott DJ Hero kontrollerét tegnap már láthatta a nagyvilág. Most itt a konkurencia is, a Scratch: The Ultimate DJ irányítója is. A kép alapján egy kicsit komolyabbnak néz ki, mint az Activision kütyüje, de ne ítéljünk előre.

A két játék között igen éles a harc, a készítők már a bírósághoz is fordultak. A Scratch ugyan már jó ideje készül, de a megjelenése még minidg bizonytalan. A Genius és a Numark azonban bizakodó, és a kontroller képe mellé elküldték 8 szám címét is, melyek biztosan benne lesznek a 60-ban. A Scratch megjelenési dátummal nem, de árral már rendelkezik. A komplett csomagért, irányítóval együtt 100 dolcsit kell majd kipengetni.

Íme a számok:

Flashing Lights - Kanye West
Let's Get It Started - The Black Eyed Peas
Peter Piper - Run DMC
Hot in Herre - Nelly
Milkshake - Kelis
Friends - Whodini
Party Like A Rockstar - Shop Boyz
Don't Sweat the Technique - Eric B. and Rakim

És a kontroller:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)