Hirdetés

Saját műsorral készül az Xbox a Tokyo Game Show-ra

|

A Microsoft videojátékos részlege sem hagyja ki az év egyik legrangosabb gamerexpóját.

Hirdetés

Idén szeptember 21. és 24. között ad otthont a Tokyo Game Show-nak Japán legnagyobb kongresszusi és kiállítási központja, a Makuhari Messe. A TGS hagyományosan a régió, azon belül is elsősorban a házigazda szigetország kiadóinak és fejlesztőstúdióinak újdonságaira koncentrál, de azért az ázsiai piacon érdekelt nyugati cégek is képviseltetni szokták magukat.

Az utóbbiak közé tartozik a Microsoft is, a redmondiak a tavalyihoz hasonlóan ebben az évben is saját műsorral jelentkeznek majd a helyszínről. Az Xbox Digital Broadcast a nyitónapon kezdődök magyar idő szerint délelőtt 11 órakor.

Hirdetés

Az előadás során friss információkra számíthatunk az Xbox és a Bethesda már ismert projektjeiről, a premier közelsége (október 10.) okán kiemelt szerepet kaphat a Forza Motorsport, de előkerülhet még a felturbózott Killer Instinct, valamint a jövőre érkező alkotások (Ara: History Untold, Avowed, Flight Simulator 2024, Senua's Saga: Hellblade II, Towerborne) bármelyike. A Bethesdától egy mackós Redfall update-et (60 fps-es performance mód) tartunk elképzelhetőnek a The Elder Scrolls Online következő kiegészítője mellett.

Sanszos, hogy a műsoridő legnagyobb részén a Microsoft régiós partnerei fognak osztozni, kiknek számos alkotása bekerül majd a Game Passba az Xbox Wire-ön olvasható hivatalos bejegyzés szerint.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Egyébként Phil Spencer és Sarah Bond is a japán fővárosba utazik a Tokyo Game Show kedvéért, ahol szeptember 23-án a japán IGN látja őket vendégül egy exkluzív eseményen, amire ingyenes a belépőt lehet majd igényelni, de a férőhelyek száma korlátozott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)