Hirdetés

Visszatért Loki, és ez nem az a kedvesen gonosz, Marvel stílusú isten

|

A Human Head Studios vikinges játékának folytatása megérkezett, a Rune II előzetes pedig megmutatja, hogy aki a Marvel filmekből ismeri Lokit, az hatalmas tévedésben él.

Hirdetés

A Human Head Studios utolsó projektjében káoszba fulladt Midgard és ránk, szívós viking harcosokra hárul a feladat, hogy egy veszélyekkel teli kaland során leszámoljunk Lokival és megállítsuk a Ragnaroköt. A Rune II utolsó trailere ebből a kilátástalannak tűnő helyzetből, a ránk váró kihívásokból és a változatos ellenfelekből ad ízelítőt.

Hirdetés

Midgardot egyedül vagy akár a barátainkkal együtt is megmenthetjük, erőfeszítéseinket pedig az istenek is támogatják különleges képességekkel - persze attól függően, hogy melyiket választjuk. Ha kíváncsiak vagytok az akció-szerepjáték hangulatára és Loki eszelős kacagására, akkor mindenképpen bökjetek a lejátszás gombra. 

A Rune II már elérhető PC-re az Epic Games Store-on keresztül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)