Hirdetés

Rocket League - jönnek a ládák és a kulcsok

|

A Rocket League-gel nagy tervei vannak a Psyonixnak, viszont ehhez további pénz kell.

Hirdetés

Veszélyes pont a Counter-Strike: Global Offensive-botrány közepén bejelenteni, hogy újabb játékban jelennek meg a ládák, de a Rocket League-et fejlesztő Psyonix jobban tette, hogy megerősítette, amit egy felhasználó a fájlok között turkálva kiderített.

Jeremy Dunham alelnök elárult pár dolgot az egyelőre még kezdetleges állapotban lévő rendszerről. Az egészet azért építik be, hogy az esport eseményeket és azok nyereményalapjait finanszírozni tudják. Hivatalosan majd a Rocket League Championship Series döntője alatt jelentik be a részleteket, csak úgy gondolták, ha már ez a kép kiszivárgott, inkább megnyugtatják a játékosokat, mielőtt nagyon megijednének a mikrotranzakcióktól. A bal oldali a láda, a jobb oldali pedig a kulcs, ami nyitja, és amit valódi pénzért vásárolhatunk meg.

A ládák természetesen csak az autók külsejét megváltoztató tárgyakat tartalmaznak majd, nem kínálnak semmilyen előnyt a vásárlók számára. A jelenlegi rendszer teljes egészében úgy marad, ahogy van, a tárgyak ugyanúgy esnek, és ingyenes arénák és játékmódok is jönnek.

És ami a legmegnyugtatóbb: a ládákat nem lehet majd a Steam Marketplace-en eladni, minek következtében szerencsejátékokban sem lehet használni fizetőeszközként.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)