Hirdetés

Risen 2: Dark Waters fejlesztői naplók

|

Harmadik epizódját éli a Risen 2: Dark Waters "Így készült" sorozata, melyben az animációk kapták a főszerepet.

Hirdetés

A Deep Silver és a Piranha Bytes boszorkánykonyhájában alakuló szerepjáték első része megannyi rajongót toborzott maga köré, ezt a folytatásban szeretnék még magasabb szintekre emelni a fejlesztők és a mindenből többet elvet követve fejlesztgetik gyermeküket.

A Risen 2: Dark Waters "Így készült" videósorozata már a harmadik fejezetét éli, ebben az animációkról beszélnek az illetékesek, érdemes inni minden szavukat. A jobb rálátás kedvéért mellékeltem a korábbi két fejlesztői naplót is, hiszen a kiadott anyagok bepillantást engednek a Piranha Bytes fejlesztéseinek folyamatába. A Risen 2: Dark Waters április 27-én kerül a boltok polcaira, PC-re, PS3-ra és X360-ra.

 

A korábbi két epizód:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)