Hirdetés

Resident Evil 7 - ezt nézd meg, ha szörnyülködni akarsz

|

Alig jelent meg a Resident Evil 7, máris volt olyan felhasználó, aki egy videóban összevágta az összes brutális gyilkosságot, haláljelenetet, amihez erős gyomor ajánlott.

Hirdetés

HP duplán mesélt a napokban a Capcom legújabb horrorjátékáról: a Resident Evil 7 tesztben írásban mondta el, hogy mit gondol a széria gyökereihez visszatérő új epizódról, valamint EndreMannal kiegészülve egy új GameStart videószériát is elindított, hogy mi is rettegjünk. 

Ezzel azonban még nincs vége a megpróbáltatásainknak. Nincs már messze a Resident Evil 7 legelső DLC-jének megjelenése sem, egy Izuniy nicknevű felhasználó pedig készített egy összeállítást a hátborzongató játék összes brutális jelenetét felhasználva. Összeszedett minden pillanatot, amiben főhősünk, Ethan ölt vagy éppen őt ölték meg, szóval készüljetek rengeteg vérre, láncfűrészre, fegyverekre és még több trancsírozásra. Természetesen az alábbi videót 18 éven aluliaknak, illetve gyenge idegzetűeknek nem ajánljuk (spoilerek mindenhol!): 

A Resident Evil 7 már elérhető PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)