Hirdetés

Resident Evil 3 Remake gépigény - ha az előző rész elfutott, akkor ezzel se lesz gondod

|

Még csak a minimális rendszerkövetelmények kerültek elő, de már azok alapján is el tudjuk képzelni, hogy mire számítsunk.

Hirdetés

A Resident Evil 3 Remake megjelenése még odébb van, de a Steamen már előkerült a minimum gépigény, hogy addig is felkészíthessük gépeinket a grafikai terrorra. Az ajánlott hardverigénnyel valószínűleg meg kell várnunk a megjelenés hetét, de látva a minimumot, úgy néz ki, hogy nincs mitől tartanunk.

Hirdetés

Viszonylag nyugodtan kimondhatjuk, hogy ha a Resident Evil 2 Remake-je gond nélkül eldöcögött, akkor ezzel sem lesz probléma.

Resident Evil 3 minimum gépigény

Op. rendszer: 64 bit-es operációs rendszer
Processzor: Intel Core i5-4460 / AMD FX-6300 vagy jobb
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 760 / AMD Radeon R7 260x 2GB

A Resident Evil 3 Remake együtt érkezik a Resident Evil Resistance-szel 2020. április 3-án PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)