Hirdetés

Reklámok a Quake Wars játékban

|

Neil Postlethwaite, a Splash Damage Enemy Territory: Quake Wars játékának egyik producere bejelentette, hogy új funkció debütál majd a játékban.

Hirdetés

A játékba szőtt reklámokról sokszor hallottunk már eddig is, ám azt még nem is sejthettük, hogy az Enemy Territory: Quake Wars is olyan program lesz, amiben valódi termékek reklámjait kell elviselnünk. A döntést azzal indokolták, hogy így olyan többletbevételekhez juthatnak, amivel hosszú ideig tudnak támogatást nyújtani a játékhoz, ami a javításokban, a szerverekben és a közösségi oldal fenntartásában mutatkozik majd meg. Azt ígérik, hogy a reklámok a környezet részei lesznek, nem lesznek zavaróak, valamint bizonyos helyekre, például kamionok oldalára biztos nem kerülnek majd reklámok. Arra is ígéretet tettek, hogy semmilyen személyes adatot nem fognak gyűjteni (lásd példának erre a Battlefield 2142 programot, ami nagy port kavart az adatok gyűjtése miatt), mindössze azt mérik majd, hogy az adott reklámot mennyi ideig nézik a játékosok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)