Hirdetés

'Reggelt - Itt az új GSO!

|

Napsugarast mindenkinek! Tegnap lenéztem a GS Táborba, és egészen jó hangulatot sikerült regisztrálni. Meleg ugyan van, de végülis elviselhető. Miért nem voltam végig a táborban? Egy egészen jó magyarázatom van rá!

Hirdetés

Lényegében arról van szó, hogy az új GameStar Online fejlesztésének első fázisa finishbe ért, és mivel jövő hét kedden indulunk a Games Conventionre, hétfő meg ugye munkaszünet, szerettem volna elindítani az új oldalt. Mivel pediglen a táborban főleg csak munka és szórakozás van, ott nem tudtam volna dolgozni. De ami a lényeg: a mai napon igyekszünk elindítani az új GameStar Online publikus béta változatát.

Mit is jelent ez? Nos, mivel nem akartam, hogy még tovább húzódjön, néhány olyat nem tud az új oldal, amit a régi tudott. Ez persze csak átmeneti helyzet. A Games Convention után elmegyek kicsit szabadságra, és amikor visszajöttem, jöhet a második fázis. Kérném kedves mindannyiótok segítségét, hogy amíg a GC-n gyűjtjük befelé a matériákat, kutassatok hibák után, ötleteljetek, hogy mitől lenne még jobb az oldal! Köszönöm előre is!

Még annyit, hogy mivel ma van reményeim szerint az átállás, kérnék mindenkit, hogy ne lepődjön meg, ha leállunk egy időre - ez szükséges ilyenkor.

Köszöntem a figyelmet, további kellemes napot!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)