Hirdetés

'Reggelt!

|

Friss és üde hétfőt kívánok mindenkinek! A szokásos kezdeti "hírtelenség" most is megvan, de nem szabad elfeledkezni arról, hogy a Valve beígért erre a hétre néhány egészen új videót a napokban bejelentett Team Fortress 2-ről, a Portalról, és magáról a Half-Life 2: Episode Two-ról is - ez utóbbi tartalmazza majd az előbbi kettőt. Nagyszerű, (majdnem) mindenki örül a fejleményeknek.

Éjszaka, egy pesti raktárépület tetején egy símaszkos alak feszegeti a szellőzőrácsot. Mellette pisztoly, kötél, lángvágó és még sok egyéb kellék. Hirtelen megszólal a mobilja és ő idegesen válaszol a hívásra: - Majd később visszahívlak nagyi, most készülök az érettségire.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)