Hirdetés

'Reggelt...

|

Kellemes csütörtök reggelt mindenkinek. Megbízhatónak nevezhető forrás láttán nyugton állíthatom, hogy ma és holnap szép időnk lesz. A bátrabbak bekockáztathatnak egy esernyő és kabát nélküli utat, de aki biztosra akar menni, az cipelje őket magával :) Telik az időő, hamarosan itt az E3, no és telik az idő, hamarosan itt a Heroes V. Ma reggel néhány érdekes anyaggal kezdjük a napot. Addig is:

Egy doktornak viszonya van az ápolónőjével, aki teherbe esik tőle. Mivel nem akarja, hogy a felesége is tudomást szerezzen a gyerekről, kitömi egy kis pénzzel az ápolónőt és megkéri, hogy menjen el Olaszországba és ott szülje meg a gyereket. - De hogyan fogom veled tudatni, hogy a gyerekünk megszületett? - kérdezi az ápolónő. - Csak küldj egy képeslapot és írd a hátoldalára, hogy "spagetti" és én gondoskodni fogok a kiadásaidról. Az ápolónő jobbat nem tudván, fogta a pénzt és elrepült Olaszországba. Hat hónappal később egy nap a doktor felesége felhívja őt a hivatalában. - Kedvesem, kaptál egy nagyon különös képeslapot Európából, és egyáltalán nem értem, mit jelent. - Csak várj, míg hazaérek, és azonnal elmagyarázom - mondja a doki. Amikor a doki hazaért és elolvasta a lapot, azonnal szívrohamot kapott. Rohammentő száguldott vele az ügyeletre. Egy orvostanhallgató hátramaradt, hogy vigaszt nyújtson a feleségnek és a szívroham előzményeiről kérdezze. Ekkor a feleség előveszi a képeslapot, amin a következő áll: "Spagetti, Spahetti, Spagetti, Spagetti - kettő kolbásszal és húsgombóccal, kettő pedig anélkül.".

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)