Hirdetés

'Reggelt...

|

Üdv! Gondoltam ma korábban felkelek, reménykedtem abban, hogy ma reggel már végre kitehetem az NFSMW demóját. Sajnos azonban nem leltem a fájlocskát, ígyhát egyelőre újfent ezen nemes letöltés nélkül maradunk. Igazából nem értek egyet azzal amit az EA csinál. Hiszen gondoljunk csak bele, mi értelme egy demó kiadásának 1-2 nappal a végleges verzió megjelenése előtt? Gyakorlatilag semmi... na mindegy, pillanatokon belül körbenézek, hátha van valami kis apróság.

Egy matematika tanár megy az úton. Megtámadja három bűnöző, de hirtelen a bokorból előbukkan egy fekete köpenyes, maszkos ember és megmenti. Ekkor a tanár megszólal: - Ki vagy te? A megmentő nem válaszol, csak egy nagy Z-betűt vés a falba. - Ááá! Köszönöm, hogy megmentettél, egész számok halmaza!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)