Hirdetés

'Reggelt..

|

Kellemes Vasárnapot! Igen, igen énis ittvagyok, megérkeztem kellemes kikapcsolódásomról, így újult erővel tudok felkészülni a jövő héten induló GameStar táborra:) Az eddigi tapasztalatok alapján unatkozni nem fogunk, így aki jelentkezett csalódni nem fog, aki pedig nem, azt várjuk jövőre! Hírek terén sok jóra ne számítsatok, de remélem pár érdekesség befut még mára is. Elsőként természetesen a vicc..:

- Fogadni mernék, hogy kétszer is meggondolod, mielőtt magára hagyod a feleségedet éjszakára - mondja az egy férfi a barátjának. - Igen, először azon gondolkozom, hogy mit mondjak, hova megyek, aztán pedig azon, hogy miért nem jöhet velem.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)