Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép kora hajnali órákat mindenkinek. Bah, ja, hogy már midnjárt nyolc, jobb helyeken nyó'c óra van? Nem számít, most értem haza, alá kellett írnom papírt, hogy megismétlem matekérettségit. Persze, ezer örömmel. Na de mindegy, elvégre fontosabb dolgok is vannak, mint az érettségi. Például a hírek, lássuk is őket szép sorjában. Ja, meg valami viccféleség, igaz?

Nemrég temették el a férfi anyósát. Kimegy a temetőbe, megnézni, hogy minden rendben van-e a sírnál. Látva a nem messze sugdolózó és őt figyelő öreglányokat, jó hangosan elkezd sóhajtozni: - Jaj, miért haltál meg, anyósok legjobbika! Bárcsak támadnál fel! Ebben a pillanatban egy vakond elkezdi túrni a földet. Látva a mozgást, azonnal elfeledkezik a leső öreglányokról. Rátapos a vakondtúrásra, miközben ezt mormogja: - Na, annyira komolyan azért nem gondoltam!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)