Hirdetés

'Reggelt...

|

Az igazságtalanság igazsága, szombat - munkanap. Nehezen emészthető ez meg :), de koraeste rendezik a tavaszi bajnokság harmadik fordulóját, így aki szeretné kiadni magából a gőzt, annak egy stadionban a helye... :) Na, nézzük a híreket.

Fiatal nő ül a vonaton a gyerekével az ölében. Szemben ül vele egy férfi aki már régóta nézegeti őket. Megszólal: - Hölgyem! Maga olyan gyönyörű! Hogy lehet ilyen ronda gyereke? A nő ennek hallatán heves zokogásba kezd, mire a férfi gyorsan eltünik... Kis idő múlva egy középkorú úr ül a hölggyel szembe. Nézi egy darabig a keservesen zokogó hölgyet, majd kedvesen így szól: - Hölgyem, miért zokog ennyire? - Tudja, az előbb nagyon megbántottak! - Ó, ne sírjon! Kiengesztelésül hozok magának egy üdítőt, a majomnak meg egy banánt! Két rendőr megy az utcán és találnak egy 20 Ft-ost. - ÁÁÁ ez csak 20 forint, eldobom. - Hülye vagy te? Ezzel már lehet telefonálni. - Igen?! Hallo, rendőrfőkapitányság!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)