Hirdetés

'Reggelt...

|

Szebb napot Neked! Remélem nem maradtatok le a tegnap késő este befutott első Age of Empires III képről... ugye nem? Ha igen, kicsit tekerj lejjebb, és akkor jó lesz :) Többekben felmerült, hogy nem feltétlenül játék közbeni képről van szó, csak egy rajzról. Nos, még ez is előfordulhat, de azért szerintem ma már tarthat itt a grafika. Ne feledjétek továbbá, hogy legjobb esetben is egy év múlva érkezik a végleges játék, ami azt jelenti, hogy addig még nagyon sokat változhat, illetve optimalizálhatják is. Node mindegy, hamarosan megjelennek az első hivatalos képek is, akkor újratárgyaljuk a kérdést :)

Idős hölgy kopogtat a tanári ajtaján: - A Kovács Pistike nagymamája vagyok és szeretném elkérni az unokámat az utolsó óráról. - Az lehetetlen! Pistike ma nem jött iskolába. - Akkor hol van? - Azt hiszem, az ön temetésén.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)