Hirdetés

'Reggelt...

|

Szép napot! Bizonyára sokak el vannak még varázsolva a tegnapi "nagypapa-csodától", vagy éppen a Call of Duty demóval játszanak. A mai nap is lesznek érdekességek, annak ellenére, hogy ez már a hétvége. Ne feledjétek akik hétfőtől suliba készültök, most lehet játszani hajnal 3-ig, de utána aludni is kell. :)

Egy fiatal kutató elmegy a sivatagba első felfedezése reményében. Talál egy sivatagi bolhát, mondja neki: -Ugorj!- a bolha ugrik. Letépi az egyik lábát, mondja neki: -Ugorj!- a bolha ugrik. És így tovább... Végül letépi az utolsó lábát is. Mondja neki: -Ugorj!- a bolha nem ugrik. A fiatal kutató leírja első felfedezését: "Ha a sivatagi bolhának az összes lábát letépjük, akkor a bolha megsüketül."

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)