Hirdetés

Red Dead Redemption - Érdekes adatok

|

Tudtad-e, hogy az elmúlt két hét során 1,9 millió lovat loptak el a Red Dead Redemption világában?

Hirdetés

Aki fogékony az ilyesmire, annak álljon itt néhány érdekes adat Red Dead Redemption ügyileg. A GameSpy két hét adatait tette közzé, és akad néhány érdekesség.

Tehát: az elmúlt két hét során 14 millió órát játszottak a Red Dead Redemptionnel, ami 156,945 játékbeli évnek fele meg. Ebből 5,614 évet börtönben töltött a díszes társaság, ami nem is csoda, hiszen ezidő alatt 1,9 millió lovat kötöttek el, 131,9 millió gyilkosságot követtek el, úgyhogy az a 862,000 rablás már nem is számít. A játékosok fejenként 8,6 liter alkoholt fogyasztottak, de ez nem befolyásolta a célzóképességet, ugyanis 5,7 millió kalapot lőttek le fejekről párbajozás során. A vadászok 55,8 milló farkast nyúztak meg, míg a kocavadászok 2,1 millió tehenet. Ejjnye. Ennyi lett volna hirtelen, alant lehet nyilatkozni, ki mit tett hozzá az impozáns számadatokhoz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)