Hirdetés

Red Dead Redemption - Másfél millió eladott példány napok alatt

|

Nem kellett sok a Red Dead Redemptionnek, hogy megszerezze magának az első milliót

Hirdetés

Kis matematikai feladvány mára: ha a Red Dead Redemption Észak-Amerikában megjelent május 18-án, az öreg kontinensen pedig május 21-én, akkor napi átlagban mennyi fogyott el belőle, ha a május 22-i összesítő adatok szerint 1,438,542 darab talált gazdára? Plusz pontért: 60 dolláros árral számolva mennyi eladott Red Dead Redemption hozza vissza a belé ölt 100 millió dollárt?

A Rockstar vadnyugati sandbox gyönyörűsége meg is érdemli mind a kiváló értékeléseket, mind pedig a remek eladási statisztikákat. Erről leginkább Duncan tudna mesélni, aki azóta is az erdőkben lovagol valamerre, banditákra és farkasokra vadászva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)