Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - soha nem látott részletességre számíthatunk

|

A Rockstar célja elfeledtetni velünk, hogy egy játékot játszunk. Kiderült pár dolog a történetről is.

Hirdetés

Akármilyen furán is hangzik, a Red Dead Redemption 2 lesz a Rockstar Games első olyan játéka, ami kimondottan a jelenlegi generációs gépekre készül. A GTA V PS4-en és Xbox One-on egy port volt, bár abba is bőven tettek energiát és új tartalmakat például az FPS-móddal.

Hirdetés

Az RDR2-vel viszont teljesen ki tudják aknázni a két modern gépben rejlő lehetőségeket, ami teret enged teljesen új ötletek megvalósításának, rendszerek megteremtésének. Korábban is beszéltek már arról, hogy sima lesz az átmenet a szabad kószálás és a küldetések között, de egy friss interjúban elmondták, a játék messze túlmegy mindenen, amit eddig csináltak, mélységet, interaktivitást tekintve egyaránt.

"Mikor először belépsz egy városba, és látod, ahogy a lakók csinálják a dolgaikat, azonnal érezni fogod, hogy soha nem láttál még ilyen részletességet egy nyílt világú játékban. Amikor meglátsz egy bodegát a hegyen, tudod, hogy valami izgalmas vár ott. Betörsz, és egy rejtélyt találsz, vagy épp a tulajdonost, aki azonnal leteper. Sokszor nem fogod tudni megmondani, küldetést csináltál-e vagy sem. Amikor a rendszereink és a scriptelt tartalmak találkoznak, az elég lenyűgöző."

- mondta Aaron Garbut művészeti vezető.

Ami a sztorit illeti, a középpontban természetesen Van der Linde bandája áll, egész pontosan az, hogy 1899-ben a modernizálódás és iparosodás milyen problémákat okoz nekik, hogyan szól bele az életükbe, miként fordítja egymásnak a bandatagokat. Arthur szemén keresztül láthatjuk, hogyan veszíti el az irányítást Van der Linde, és mi vezet az első rész 12 évvel később játszódó eseményeihez.

A Red Dead Redemption 2 Xbox One-ra és PlayStation 4-re jelenik meg október 26-án.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)