Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - egyelőre nem készül új egyjátékos tartalom

|

A fejlesztők minden energiájukat a Red Dead Online kalapálására fordítják, így a single-playert kedvelő játékosok egyelőre kénytelenek beérni a meglévő sztorival.

Hirdetés

A Red Dead Redemption 2-t sok várakozás övezi, hiszen örök kérdés, hogy lesz-e PC-s verzió, és ha igen akkor mikor? Sokszor merül fel az is, hogy az első részhez hasonlóan érkezik-e egy zombis sztoriszál, de a játékosok lényegében bármilyen egyjátékos DLC-vel beérnék. Az egyik alkotó elmondta, hogy egyelőre minden erejükkel a Red Dead Online csiszolgatásán vannak, így offline tartalmakra egy darabig ne számítsunk. Ismerős szöveg ez a GTA rajongóknak is, nem nagyon szeretjük.

Hirdetés

Nemrég megjelent a Frontier Pursuit update, ami elhozta a szerepeket a Red Dead Online világába, és a jelek szerint a fejlesztők továbbra is a játék online aspektusára koncentrálnak, hogy minél több tartalommal tölthessék meg azt.

"Most 100%-ig az online-ra fókuszálunk, mivel rengeteg tennivalónk van még vele, és abban reménykedünk, hogy mindent el tudunk hozni ide is, amit a játékosok szerettek a single-playerben, csak még azt is kibővítve."

- nyilatkozta Katie Pica, az egyik produkciós munkatárs egy interjúban. Egy másik alkotó szerint nagyon szeretik az egyjátékos fókuszú játékokat, és amikor új projektbe vágnak, akkor mindent aköré építenek, emiatt a Red Dead Redemption 2-vel szemben hatalmasak voltak az elvárásaik, ezeket pedig most szeretnék a Red Dead Online-ra is alkalmazni, ami rengeteg munkával jár. Most azon vannak, hogy új szerepeket, véletlenszerű eseményeket és új karaktereket hozzanak el a játékba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)