Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - kiszivároghatott a megjelenés?

|

Valaki megint nem bírt magával, egy brit viszonteladó weboldalára került fel a Rockstar új játékának várható megjelenési dátuma.

Hirdetés

Lassan már azon lepődnénk meg, ha egy videojáték esetében a fejlesztők leplezhetnék le a tényleges megjelenési dátumot, és nem valamelyik boltban könyökölnének rá túlzottan korán arra a bizonyos piros gombra. Persze most sem lehet tudni, mennyi igaz abból, ami a This Gen Gaming weboldalán látható.

A brit bolt ugyanis már most kilistázta a Red Dead Redemption 2 megjelenési dátumát. Amennyiben hihetünk az általuk közölt dátumnak, a játék idén szeptember 26-án jelenik meg Xbox One-ra és PlayStation 4-re. Természetesen egy pillanatig se lepődjetek meg, ha kiderülne, hogy téves a dátum, egyáltalán nem biztos, hogy valós adatokkal dolgozott a bolt.

A képen egy Xbox One borító látható, így a PC-s játékosok továbbra is csak a csillagok kedvező állásában bízhatnak, amennyiben azt szeretnék, hogy számítógépekre is befusson az új Red Dead Redemption. Remélhetőleg az idei E3 alatt további részletek is kiderülnek majd, és nem csak ilyen megkérdőjelezhető forrásokra kell alapoznunk a megjelenést illetően. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)