Hirdetés

Red Dead Redemption 2 - egyre biztosabb, hogy előzmény lesz

|

A bejelentés óta alig kaptunk valami infót a Red Dead Redemption 2-vel kapcsolatban, pedig a játék ősszel megjelenik. A rajongók elkezdtek Twitteren és Facebookon, a szinkronszínészek profiljain kutatni.

Hirdetés

Köztudott, hogy a Rockstar Games egy nagyon furán működő cég: a marketingesek nem halnak bele a munkába. Folyamatos a titokzatoskodás, csak akkor szólalnak meg, ha valami fontos mondanivalójuk van, aztán hagyják, hogy a rajongók izguljanak, kutassanak, teóriákat gyártsanak.

Most ugyan elég a tavaszi szezon játékai miatt izgulnunk (lesz még pár érdekesség a nyár kezdetéig), de érdemes észben tartani, hogy ősszel jön a Red Dead Redemption 2 és annak különálló online módja, ami a GTA Online-hoz hasonlóan fog működni. A Rockstar új bejelentésekkel valószínűleg már megvárja az E3-at, addig izgulhatunk, hogy tényleg a múltba utazunk-e, vagy valami más lesz a szituáció.

Jelenleg az a leginkább valószínű, hogy Marston bandájának fénykorát ismerhetjük meg, mely bőven a Red Dead Redemption eseményei előtt volt. Erre utal az is, hogy körülbelül egy hete egy rajongó rátalált egy szinkronszínész önéletrajzára, aki állítása szerint Dutchot szinkronizálja a RDR2-ben. Dutch meghal az első részben, úgyhogy egy folytatásban valószínűleg nem támad fel csettintésre (hacsak nem az Undead Nightmare-re építik az egészet, de erre minimális az esély).

Néhányan ennél is tovább mentek, és kiderítették, hogy:

- A Red Dead Redemption szinkronszínészei követik egymást Twitteren;

- Roger Clark, aki alighanem az RDR2 trailerét szinkronizálta, lájkolt egy RDR2 spekulációkról szóló videót YouTube-on;

- Facebookon a színészek ismerősei egymásnak. 

Nyilván ez a három pont nem jelent nagyon sokat, de ebből is látszik, mennyire elszántak az információra éhes népek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)