Hirdetés

Red Alert 3: Peter Weller mégsem lesz benne?

|

Nemrég írtunk róla, hogy a híres sztár állítólag szerepel a Red Alert 3-ban, azonban a játék producere egy PC Zone-os nyilatkozatában ezt cáfolja.

Hirdetés

Hogy pontosan mi történhetett, azt sajnos nem tudni, pedig azon újságírók állítása szerint, akik élőben látták a játékot, egészen biztosan szerepelt a sztár a videókban, sőt, már a kezelőfelületben is benne volt. Chris Corry, a játék producere azonban ezt a nyilatkozatot adta szó szerint a PC Zone-nak: „Peter Weller is not in RA”” („Peter Weller nincs benne az RA3-ban”). Semmilyen indoklással sem magyarázta, hogy pontosan mi történhetett, amiért kikerült, sőt, még a PC Zone újságírója sem kérdezett rá. Mivel Greg Ellis feltűnően hasonló szerepkört kapott, mint Weller (a szövetségesek parancsnoka), ezért elképzelhető, hogy idősebb (és sokkal ismertebb…) kollégája szerepét kapta meg valamiért… Az ügy elég rejtélyes, amint többet tudunk róla, feltétlen megírjuk.

weller1.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)