Hirdetés

Már a Gearbox vezetője is örül, hogy Epic Games Store-exkluzív lesz a Borderlands 3

|

Randy Pitchfordnak nagyon nem tetszett a Steamen történt review bombing, és úgy tűnik, vannak kétségei a Valve platformjával kapcsolatban.

Hirdetés

Kiderült, hogy PC-n rövid ideig csak az Epic Games Store-on keresztül lesz megvásárolható a Borderlands 3, erre a rajongók egy része negatív kritikákat zúdított a franchise korábbi részeire Steamen. A Valve azóta már többé-kevésbé orvosolta ezt a problémát, de a Gearbox vezérigazgatója elég komoly megjegyzéseket tett az ügy kapcsán.

Hirdetés

Randy Pitchford még a Valve közbelépése előtt írt egy bejegyzést a Twitteren a review bombing kapcsán. A Gearbox CEO-ja szerint az, hogy ilyen előfordulhat a Steamen, és a platform üzemeltetői nem tesznek semmit ellene, már elég ok arra, hogy egy kicsit örüljön a 2K Epic Games Store-exkluzívos döntésének. Továbbá hozzátette, hogy az ügy miatt még a Gearbox kiadói divíziója és a Steam közötti kapcsolatot is átgondolná.

Lehet, hogy az értékelésekkel kapcsolatos változások miatt már máshogy viszonyul a dologhoz Pitchford, mindenesetre úgy tűnik, hogy eléggé felbosszantotta őt ez az ügy. 

Hogy végül jó döntésnek bizonyul-e az exkuzivitás, azt szeptemberben megtudjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)