Hirdetés

Négy átdolgozott pályát, hat operátort és sok változást hoz a Rainbow Six: Siege ötödik éve

|

Addig nem jön teljesen új pálya, míg a jelenlegiek mindegyikét át nem faragják. Ismét izgalmas év áll előttünk.

Hirdetés

A tegnapi Six Invitational során a Ubisoft meglehetősen sokat beszélt a Rainbow Six: Siege jövőjéről, már a hatodik év kapcsán is belengetett pár infót. Részleteket nyilván nem árult el, inkább az előttünk álló négy szezonra helyezte a hangsúlyt. Nem lesznek eseménytelenek.

Hirdetés

Ma válik elérhetővé a tesztszerveren a két új terrorelhárító, Iana és Oryx, valamint megnézhetjük, milyen lesz az átdolgozott Oregon. A következő szezonban egy dél-afrikai és egy norvég újonc érkezik, illetve a House-t gyúrják át (mely így visszakerülhet a ranked rotációba), míg a harmadik és negyedik szezonban már csak egy-egy új karakterre számíthatunk, illetve előbb a Skyscraper, majd a Chalet újragondolására. Az év utolsó operátora thaiföldi lesz, a másik nemzetisége kapcsán azonban titkolóznak.

Mindegyik szezonban lesz egy tematikus esemény és egy új battle pass, az utolsó kettőben pedig a játékmenet alapjain is változtatnak. Azon túl, hogy Tachanka teljesen átalakul, kibővítik a pingrendszert az Apex Legendsben látotthoz hasonló módon, hogy könnyebben kommunikálhassunk társainkkal; bekerül egy mozgásérzékelős csapda, ami hangot ad, ha hatókörébe lép valaki; a támadók némelyike kap egy eszközt, ami valahogyan lyukat vág a megerősített falakba, de nem helyettesíti Thermite vagy Hibana eszközeit; és lehet majd pályákat tiltani úgy, hogy mindkét csapat leszavaz egyet-egyet a háromból (ha ugyanarra voksolnak, véletlenszerűen dől el, hogy a maradék kettő közül melyiken megy majd a harc). A toxikus viselkedés ellen reputációmérővel vennék fel a harcot. Készül továbbá egy visszajátszásrögzítő rendszer is, mely lementi a meccseket, amiket aztán több szemszögből vizsgálhatunk meg.

Bekerül egy Arcade playlist is, melyen szórakoztató, laza módok fognak pörögni. Az első a Golden Gun lesz, amiben minden játékos egy arany D-50-nel indulhat csatába, aminek tárjában egy lövedék található, így minden lövés után újra kell majd töltenünk.

A hatodik év során már csak egy operátor érkezik majd szezononként, viszont többet foglalkoznak majd a játékmenet tökéletesítésével, az Arcade frissítgetésével, az eventekkel, illetve várható, hogy jön egy teljesen új játékmód is a Bomb, a Secure Area és a Hostage mellé. Érkezik egy bajnokságrendszer is Rainbow Six Cup néven, amivel saját bajnokságokat állíthatunk össze.

Hogy tetszik az új rendszer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)