Hirdetés

Rainbow Six: Siege - augusztusig se új pálya, se új operátor nem jön

|

Átalakította terveit a Ubisoft a Rainbow Six: Siege második évét illetően. A lengyeleket két külön szezonban kapjuk majd meg, de most csak javítások érkeznek.

Hirdetés

Figyelembe véve az eddigi menetrendet, arra számítottunk, hogy a Ubisoft a Pro League döntője alatt, május 20-21. környékén jelenti be, mit kapunk a Rainbow Six: Siege második évének második szezonjában. Az eredeti terv szerint két hongkongi operátor és egy új pálya jött volna, azonban a csapat kénytelen volt belátni, hogy többet kell foglalkoznia a játék minőségével.

Ennek megfelelően a május végétől augusztusig tartó második szezonban csak technikai újdonságokra számíthatunk, új tartalomra (skineken és fityegőkön kívül) nem. Egyrészt bekerül az egylépéses matchmaking, a party-rendszer, és gyorsabbak lesznek a szerverek, másrészt elkezdik az újdonságok háromlépcsős bevezetését (teszszerver -> PC-s változat -> konzolos változat), végül pedig javítják a játékosok által jelzett problémákat, nem feltétlenül ebben a sorrendben.

A hongkongi szezon ezért augusztusban indul, ekkor kapjuk meg a két új operátort és a hozzájuk köthető pályát. Velük együtt érkezik a lengyel GROM egyik operátora is, a lengyelek ugyanis mégsem kapnak külön szezont ebben az évben. A duó másik fele novemberben, a koreai osztaggal és pályával együtt jön. Mint látjátok, a pályák száma is csökkent eggyel.

Mit szóltok hozzá? Jobb ez így, vagy azért vágytok az újdonságokra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)