Hirdetés

Rainbow Six: Siege - holnap jön a szezonközepi frissítés, nem csak Glaz lesz erősebb

|

Glaz tényleg hőérzékelős távcsövet kap, de változik Echo, Doc és Buck is.

Hirdetés

Már több mint egy hónapja elstartolt a Velvet Shell, melynek keretében bekerült az új pálya, a Coastline (amivel azóta is kb. 3x találkoztam rankeden, fura, hogy milyen kevésszer adja be), valamint a két új operátor Jackal és Mira. Ma élesedik a szezonközepi frissítés, mely megváltoztat néhány operátort.

A legfontosabb, hogy Glaz távcsöve hőérzékelős lesz, a látóterében lévő célpontok sárgán fognak világítani. Falakon nem lát át ettől függetlenül. Emellett Echo drónjával nem muszáj többé fejre célozni, bárhol találjuk el a célpontot, megszédül, Doc 140 HP-ig tudja túltölteni magát 120 helyett, Buck pedig még egy töltényt kap a shotgun kiegészítőjéhez. Echo fegyvere szintén módosul, az MP5SD2 jobban sebez közepes távolságra, Thermite 556xi-jét könnyebb irányítani, állítottak Caveira pisztolyának távolsági sebzésén, Jackal C7E-nek visszarúgásán, és Capitao PARA-308-asa is kevésbé fog visszarúgni.

Nincs messze egyébként a tesztszerver indulása sem. További infókkal hamarosan jövünk, ti pedig készüljetek a frissítésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)