Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ajándék skin jár a kétlépcsős azonosítás bekapcsolásáért

|

A Ubisoft próbálja arra ösztönözni a játékosokat, hogy tegyenek meg mindent fiókjuk védelme érdekében.

Hirdetés

Mi is azt javasoljuk, hogy mindenképp kapcsoljátok be a kétlépcsős ellenőrzést, ahol csak tudjátok, ugyanis így hiába szerzi meg valaki a jelszavatokat, amíg nincs nála az eszköz, amire a rendszer az ideiglenes kódokat küldi, nem fog tudni belépni és ellopni a fiókotokat.

Hirdetés

A Uplayen már jó ideje él a lehetőség, de most, részben a csalók ellehetetlenítése miatt is kvázi kötelezővé teszi a Ubisoft a használatát - aki nem aktiválja, nem játszhat majd Ranked módban. Hogy a fejlesztők ösztönözzék egy kicsit a játékosokat, mindenki, aki bekapcsolja a védelmet, kap egy elég jól kinéző Thermite skint.

Az azonosítás bekapcsolásához itt találhattok instrukciókat angolul, de akkor sem nehéz megérteni, ha nem beszélitek a nyelvet. Kapcsoljátok be, aztán irány gyakorolni, hogy ti is ott lehessetek a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság legjobbjai között!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)