Hirdetés

Ilyen volt a Rainbow Six Siege Steelseries Médiabajnokság (videó)

|

Két héttel ezelőtt, a Rainbow Six: Siege Steelseries Médiabajnokságon a hazai videojátékos média nyolc csapata küzdött meg egymással. Most megnézhetitek, milyen volt a hangulat, és mik voltak a GameStar csapat legszebb pillanatai.

Hirdetés

Ritkán adódik lehetőség arra, hogy játékújságírók és youtuberek együtt és egymás ellen játsszanak, de a Rainbow Six: Siege hazai forgalmazója, a PlayON, valamint a Steelseries jóvoltából március 22-én megrendezésre került az első Rainbow Six: Siege Steelseries médiabajnokság, ahol a GameStar csapata (Ádám, Kaci, mazur, Paca TÁ) harmadik helyezést ért el.

A Grundon megrendezett, a helyszínen élőben vagy a Magyar eSport TV streamjén keresztül online is követhető bajnokság első fordulójában ősi nemezisünkkel, a PC Gurusokkal kerültünk össze, akiket egy elképesztő csatában sikerült leküzdenünk. Három körből az utolsó végén Paca és Chris vívtak 1v1 csatát, és ugyan Paca a végén elhullott, Chrisnek már nem volt ideje szétzúzni a bombahatástalanítót, másodperceken múlott a siker. Ezután a youtuberekből álló Always Reload csapatát nem tudtuk legyőzni (fejenként több mint 300 órájuk van a játékban, esélyünk sem volt), de a PlayON ellen sikerült nyernünk, így végül bronzérmesként zártunk. Ebben egyébként az is segített, hogy lasertagben extra pontokat lehetett szerezni, és ott mindkét esetben nyertünk. 

Az esemény összefoglalóját, legszebb pillanatainkat (és azt a nem olyan szépet, amikor mazur betáncolt Paca elé, és felfogott néhány golyót) az alábbi videóban nézhetitek meg.

Ha minden meccsre kíváncsiak vagytok, a streamet itt tudjátok visszanézni (a GameStar - PC Guru meccs 1 óra 41 percnél, a GameStar - Always Reload 3 óra 8 percnél, a GameStar - PlayOn pedig 4 óra 40 percnél kezdődik).

Iratkozzatok fel csatornánkra további videós tartalmakért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)