Hirdetés

Rainbow Six Siege - visszatért az olcsó kiadás

|

Akit érdekel a Rainbow Six Siege, de nem akarja a teljes árat kifizetni, most megint az alapjáték árának negyedéért próbálhatja ki a teljes változatot - néhány megkötéssel.

Hirdetés

Júniusban adta ki a Ubisoft először, limitált ideig a csak PC-re elérhető Rainbow Six Siege Starter Editiont, mely egy 15 dolláros csomag, benne minden pályával, játékmóddal, fegyverrel, módosítási lehetőséggel. Korábban eltávolították, de most ismét lehetőségünk van beszerezni.

A teljes játékhoz képest annyi a korlátozás, hogy 4 operátorral kezdünk, és ahhoz, hogy pusztán játékkal feloldjunk egyet, kb. 15 órát kell játszanunk. A Starter Edition vásárlói Rock, Mute, Smoke, Sledge, Ash és Fuze közül véletlenszerűen kapnak kettőt, illetve kettőt választhatnak az alap kommandósok közül. Ha megtetszik a játék, még mindig jobban megéri a teljes változatot megvenni, különben nagyon-nagyon sok időt kell rászánnunk az összes tartalom feloldására. Döntsétek el, nektek mi éri meg jobban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)