Hirdetés

Rainbow Six: Siege - trailerrel rajtol a negyedik DLC

|

Holnap érkezik az Operation Red Crow, amely két új operátort, egy új pályát és rengeteg egyéb újítást és finomhangolást tartogat.

Hirdetés

A bejelentéskor már foglalkoztunk egy kicsit a Rainbow Six: Siege negyedik DLC-jének újdonságaival, de ma végre megérkezett a hivatalos patchnote is.

A metát nyilván az új operátorok, Echo és Hibana borítják majd fel igazán, de néhány korábbi ismerősön is változtattak a fejlesztők. Capitao és Blackbeard sebzéséből visszavettek, míg Caveira pisztolyán erősítettek egy kicsit, így közepes távolságból sokkal effektívebb lesz.

Fontos újítás továbbá, hogy mostantól a nyaklövések is fejlövésnek számítanak, bevezetik a kaliber-alapú rombolást, illetve hogy egyelőre csak teszt jelleggel, de a ranked meccsek köridejét 3 percre csökkentik. A Pro League meccsek alatt már régóta ezt használják, remélhetőleg itt sem megy majd a taktikai játék rovására a rövidítés.

A javítások és újítások teljes listáját itt találjátok. A frissítés holnap élesedik, de ha nincs Season Passotok, csak egy hét múlva játszhattok az új operátorokkal.

Nektek hogy tetszenek az újítások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)