Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ez a srác egyedül irányította az egész csapatot, de így is nyert

|

Érezted már úgy, hogy ha több lenne belőed, simán lehoznád a meccseket? Ez a srác most megcsinálta.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege szépségét az adja, hogy nem csak az számít, hogy mennyire pontosan tudsz célozni a játékban. Persze ez is nagyon fontos, de a megfelelő csapatmunkával, a képességek összehangolásával és tökéletes kommunikációval nagyon sok akadályt le lehet küzdeni.

Hirdetés

De amikor 4 random emberrel sorsol össze a gép, akkor a kommunikáció nem mindig zökkenőmentes. Ebből lett elege a Basically Homeless nevű YouTubernek, aki arra jutott, hogy sokkal effektívebb lenne, ha 4 másik játékos helyett ő irányítaná az összes operátort. Össze is kötött 5 PC-t, amik között egy kapcsolóval tud váltani. A többi már történelem.

A feladat koránt sem egyszerű, mert ahogy az a videóból is kiderül, védekezésnél szinte semmire nem elég az idő, illetve egyszerre hallja mind az 5 játék hangját, ami nincs is teljesen szinkronban. Ugyanakkor nem kell másoknak elmagyarázni, hogy hol fekszik a védő, visszamehetsz és próbálkozhatsz újra. Kicsit olyan, mintha 5 életed lenne egy 1v5 szituációban.

Kétségtelenül zseniális, le a kalappal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)